ZUIVER Verloskundigen

Uw verloskundige in Bennekom

(Bijna) zwanger en daarom op zoek naar een verloskundige in Bennekom? Ervaar een veilig gevoel bij Zuiver, verloskundigenpraktijk in Zorgpunt Bennekom. Ook op deze locatie staat ons team deskundige en betrokken verloskundigen klaar voor jullie en jullie kindje.

Verloskundigenpraktijk in Bennekom

De hoofdlocatie van onze praktijk bevindt zich in Ede, maar daarnaast kun je ook rekenen op onze verloskundigen in Bennekom, Wekerom, Harskamp en Rietkampen. Zo zijn we altijd in de buurt.

Een van onze spreekuurlocaties bevindt zich hier in Zorgpunt Bennekom. Je bent hier niet alleen in goede handen bij onze verloskundigen, maar ook andere zorgaanbieders zoals huisartsen en diëtisten. Je krijgt dus vrijwel alle hulp die je nodig hebt op één plek. Tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamtijd.

Kom langs in onze verloskundigenpraktijk in Bennekom of op een van onze andere locaties. Onze verloskundigen helpen jullie met advies, consulten, echo’s, geboorteplannen, kraamzorg… Kortom: bij elke stap staan wij klaar om jou een veilig gevoel te geven. In overleg ook ’s avonds en op zaterdagen. Vraag gerust naar de spreekuren en mogelijkheden.

Zuiver, een veilig gevoel

Als je zwanger bent of zwanger wilt worden, ga je een hele leuke maar ook spannende periode tegemoet. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom staat voor ons niet alleen de kwaliteit van de zorg voorop, maar ook een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Want nieuw leven is kostbaar en ieder mens is uniek. Dat is het uitgangspunt van Zuiver Verloskundigen.

  • persoonlijke aandacht
  • goede begeleiding
  • ruimte voor eigen wensen

Wil je met ons kennismaken? Neem gerust contact op of bezoek onze verloskundigen bij Zorgpunt Bennekom. We heten je graag welkom.

© 2024 Zorgpunt Bennekom  | Privacy statement